Tävlingsvillkor

Typ 1 diabetes – Quiz-tävling – Fullständiga villkor
1. Tävlingen är öppen för alla myndiga medborgare i Sverige som haft alla rätt på Quiz, delat tävlingen samt blivit månadsgivare med minst 100 kronor i månaden. Tävlingen pågår till och med den 20 oktober 2017.
2. En giltig e-postadress samt internetåtkomst krävs. Så här gör du för att delta:
o Ta quizet på typ1.barndiabetesfonden.se och ha alla rätt
o Dela ditt resultat på Facebook
o Bli månadsgivare till Barndiabetesfonden på typ1.barndiabetesfonden.se med minst 100 kronor i månaden.

3. Varje vecka dras en vinnare som får veckans pris. Samtliga priser och veckor finns här www
4. Barndiabetesfonden ansvarar inte för borttagna, skadade eller ogiltiga bidrag.
5. Tävlingsbidragen ska vara inne senast fredag varje tävlingsvecka för att vara giltiga. Bara fullständiga tävlingsbidrag kommer att tas emot.
6. Vinnande bidrag kommer att utses av en jury bestående av Barndiabetesfonden, Together Against Diabetes och Megapixel Group AB. Juryns beslut kan inte överklagas.
7. Vinnaren kontaktas via e-post av Barndiabetesfonden. Vinnaren måste bekräfta att de har tagit emot vinnarmeddelandet inom 7 dagar. Om vinnaren inte svarar inom 7 dagar förbehåller sig Barndiabetesfonden rätten att utse en ny vinnare.
8. Deltagarna accepterar att om de vinner så kommer Barndiabetesfonden att publicera det vinnande bidraget i sina egna kanaler för att tillkännage vinnaren av tävlingen.
9. Personlig information om tävlingsdeltagare kommer endast att användas till att administrera bidrag, att informera vinnarna om vinsterna och för distribution av dessa.
10. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
11. Tävlingsarrangör är: Barndiabetesfonden